Кондитерські вироби поділяються на арабську та інтернаціональну кухні між солоною та солодкою. Випічка включає піцу, млинчики, бріош, круасани, вулики, ховачі, монакейші, самбузи, пружинні рулони всіх видів. Кондитерські вироби можуть подати закуски на стіл або гарніри, або навіть подати сніданок разом із самими смачними напоями з кави та соків.
Різні рецепти випічки та начинки розрізняються по країні, включаючи курку, трави, м'ясо, прянощі, шоколад, цукор та інші, від солоної до солодкої. Кондитерські вироби можна приготувати двома основними способами - смажувати в духовці або смажити багато масла. Тут ми можемо підготувати практично всі випічки до певного періоду часу, щоб приготувати і подати, зв'язавши їх у верхній частині холодильника та використати їх у міру необхідності.
Кондитерська паста спирається переважно на основні інгредієнти, такі як вода, борошно і дріжджі, але може відрізнятися залежно від доповнень або недоліків від одного рецепта до іншого. Можна використовувати готовий тісто для приготування тістечок, таких як м'ята перцевої, паста брюссель або філе паста, і вивчати тут різні способи. Кондитерські вироби приймають різні геометричні фігури, оскільки вони можуть бути прямокутними, круговими, спіральними, квадратними тощо. Вони також можуть приймати гранульовані форми на молодих серцях, таких як рибні пиріжки та черепахи.
Випічки, особливо пельмені, самбузи, монакші та весняні рулони, є одними з найвідоміших закусок у всіх випадках і спеціях, а також подарунки Рамадану від Іфтар та Сухур.